Uw persoonlijke gezondheidsassistent, altijd aan uw zijde

Introductie van ons revolutionaire patiënt betrokkenheidssysteem, ontworpen om snellere en duurzamere herstelresultaten voor uw patiënten te behalen, nu beschikbaar.
 

Wil je een gepersonaliseerd pakket? Neem dan contact op met de verkoop

Met de e-health oplossing van Rehab Lab boek je betere en duurzamere resultaten

ONDERZOEK

Geïnspireerd door een onderzoek bij AVANS Hogescholen

Rehab Lab is gespecialiseerde software ontworpen door professionals uit de zorgsector om de workflow van zorgverleners te verbeteren. Ons platform is op maat gemaakt voor gebruik in verschillende zorg omgevingen zoals ziekenhuizen, klinieken, sportscholen en voor behandelaars wereldwijd.

Met toegang tot meer dan 5000 oefenvideo's, vergezeld van ondersteunende beelden en schriftelijke instructies, en meer dan 175 sjablonen voor veel voorkomende klachten, biedt onze software een efficiënte oplossing voor gepersonaliseerde behandelplannen voor patiënten. Met de software kunnen zorgverleners snel en gemakkelijk klantspecifieke sjablonen bijwerken om aan hun veranderende behoeften te voldoen, en eerder toegewezen recepten gebruiken om in een paar klikken programma's voor nieuwe cliënten op te stellen. Ons platform biedt een papierloze oplossing door de volledige voorschrijf geschiedenis en de interactie tussen cliënt en programma automatisch vast te leggen en op te slaan, waardoor de kans op menselijke fouten afneemt en de nauwkeurigheid toeneemt.
Woman training online
Benefits Vector
Woman comparing pricing plan
Functies

Voltooi uw behandelproject met Rehab Lab

In de app stel je een persoonlijke training voor je patiënt samen. U kunt gebruik maken van duizenden haarscherpe uitlegvideo's, uitgevoerd door modellen waar uw patiënt zich in kan herkennen. Alle video's zijn voorzien van duidelijke, gesproken uitleg.

Wanneer je aan de slag gaat bij Rehab Lab, kun je rekenen op onze steun en inzet. Zo breiden we de collectie uitlegvideo's steeds verder uit en kun je bij ons terecht voor ondersteuning of wensen. Wij zijn per e-mail en telefonisch bereikbaar.

Rehab Lab koppelt jouw kennis en techniek aan de emotie en motivatie van de patiënt. Verbinding: dat is de sleutel tot succes! De app heeft verschillende functies aan boord om de betrokkenheid en voortgang in kaart te brengen.

In de app sluit je een maandabonnement af, waarmee je een onbeperkt aantal cliënten kunt begeleiden. Er zijn abonnementen voor kleine, middelgrote en grote praktijken. Klik hier voor meer informatie

Rehab Lab is telefonisch goed bereikbaar. Als er vragen zijn over de functionaliteit van de app, wordt er direct actie ondernomen om de vragen te beantwoorden. Zeer goede service!

Zeer goede service en goed product. In tegenstelling tot andere gezondheidsapps krijg je hier betere persoonlijke service, zeker een pluspunt!

Ik werk er dagelijks met veel plezier mee!

Mooie en duidelijke website, ik vind het prettig dat ik me kan identificeren met de simulatiepatiënt.

FOCUS

Verschillende soorten zorgverleners

  • Fysiotherapeuten
  • GPS
  • Orthopeden
  • Ziekenhuizen
  • Podologen
  • Revalidatiecentra
  • Ergotherapeuten
  • Zorgverzekeraars
Oplossing

Oplossing voor zorgprofessionals

Rehab Lab is ontwikkeld voor fysiotherapeuten, orthopeden, podotherapeuten, ergotherapeuten, huisartsen en zorgverleners in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Met onze app heeft u toegang tot duizenden duidelijke video's met uitleg over oefeningen, uitgevoerd door modellen waarmee uw patiënten zich gemakkelijk kunnen identificeren. U kunt moeiteloos een gepersonaliseerd trainingsplan samenstellen dat naadloos aansluit op uw behandeling.

 

man looking at ipad with woman
0
Vertrouwde partners
0
Unieke oefeningen
0
Verschillende talen
0
Online enquêtes
digitalisering

Trainingsvideo's

Rehab Lab heeft duizenden professionele trainingsvideo's gemaakt om uw patiënten te helpen hun trainingsdoelen te bereiken. Wij begrijpen het belang van relativiteit en daarom hebben we 85 verschillende modellen in onze video's. Elke video is zorgvuldig samengesteld en wordt geleverd met duidelijke gesproken instructies, zodat uw patiënten de oefeningen gemakkelijk kunnen volgen. Onze video's zijn compact, gebruiksvriendelijk en ontworpen om uw patiënten te ondersteunen tijdens hun trainingsreis.

Partners

Rehab Lab wordt gebruikt door

Sinds de start in 2022 werken wij graag voor en samen met...

Bel ons dan op +31 76 785 79 49 en we helpen je verder.

avans logo
fysio holland
scope logo
med care logo
saudi german hospital logo
unic medical school logo
Chat openen
Stuur ons een Whatsapp-bericht
Hallo! Als u hulp wilt, neem dan gerust contact met ons op.