Word lid van ons ambassadeursprogramma als zorgprofessional en geniet van levenslange korting op het Rehab Lab-platform!

In welke taal ontvang je het liefst informatie over de ambassadeurskorting?

Als ambassadeur van RehabLab krijgt u toegang tot de nieuwste technologie waarmee uw patiënten betere en duurzamere trainingsresultaten behalen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van een ambassadeur zijn voor RehabLab:

Als ambassadeur krijgt u de mogelijkheid om de applicatie van RehabLab vanaf de lancering te gebruiken. Je maakt als een van de eersten kennis met deze innovatieve technologie in de zorg. 

U krijgt tegen lage kosten onbeperkt toegang tot de app. U kunt de applicatie zo vaak gebruiken als u wilt om uw patiënten te helpen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele extra kosten.

Als ambassadeur is uw feedback van onschatbare waarde voor ons. We willen onze service optimaliseren en onze applicatie continu verbeteren, en we vertrouwen op onze ambassadeurs om ons daarbij te helpen. Uw feedback helpt ons ervoor te zorgen dat onze applicatie voldoet aan de behoeften van zorgprofessionals zoals u.

Ons ondersteuningsteam is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het navigeren door de applicatie. U ontvangt regelmatig updates en kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail als u problemen ondervindt.

De applicatie biedt duidelijke en beknopte instructievideo's waarmee uw patiënten zelfstandig oefeningen kunnen doen, waarmee u de kwaliteit van uw zorg kunt verhogen. Met RehabLab kunt u het trainingsprogramma voor elke patiënt personaliseren en hun voortgang volgen met online inzichten.

Rehab Lab is ontworpen om het proces van het maken en monitoren van gepersonaliseerde trainingsprogramma's voor patiënten efficiënter te maken. Het vermindert de tijd die u kwijt bent aan administratie en stelt u in staat om u te concentreren op het leveren van betere zorg aan uw patiënten.

De applicatie zorgt ervoor dat uw patiënten oefeningen veilig en correct uitvoeren. De online trainingsvideo's verminderen het risico op fouten of blessures door uw patiënten duidelijke voorbeelden te geven van het uitvoeren van oefeningen.

Download de app!

Ervaar de toekomst van de gezondheidszorg met Rehab Lab, geavanceerde software die is ontwikkeld door experts om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop zorgverleners hun workflow beheren. Dit krachtige platform is ontworpen voor gebruik in diverse omgevingen en biedt beoefenaars een enorme bibliotheek met meer dan 5000 oefenvideo's, gedetailleerde instructies en meer dan 175 aanpasbare sjablonen, waardoor het proces van het maken van gepersonaliseerde behandelplannen voor patiënten wordt gestroomlijnd. Zeg vaarwel tegen papierwerk, want Rehab Lab houdt de geschiedenis van recepten en klantinteracties nauwkeurig bij, waardoor fouten worden geminimaliseerd en de nauwkeurigheid wordt vergroot. Verbeter uw praktijk vandaag nog en word lid van de Rehab Lab-community!

Woman training online
Chat openen
Stuur ons een Whatsapp-bericht
Hallo! Als u hulp wilt, neem dan gerust contact met ons op.